ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αλλαγή, η πρώτη επιστροφή και η αποστολή του νέου προιόντος σε εσάς είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν χρειαστεί να γίνουν και άλλες αλλαγές, τότε η χρέωση των μεταφορικών είναι 2.5€ για την επιστροφή και άλλα 2,5€ για την νέα αποστολή, και αντίστοιχα 3€ για την επαρχεία.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ELTTA Coorier.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.493.4668 ή με email στο info@patsakis-shoes.gr

Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι- χέρι ” για λόγους ασφαλείας, καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών, Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Επίσης θα πρέπει να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Η διεύθυνση του PATSAKIS SHOES είναι :

Θεμιστοκλέους 19, Νεάπολη Νίκαιας

+30.210.493.4668